Supply Chain Innovations ยป Partners

Concept     Registreren/praktische info    Partners    Programma    Info_eventmanager 

Supply Chain Innovations is in de eerste plaats een innovatief kennis- en netwerkevent. Alle onderwerpen komen aan bod die leven binnen het brede veld van Supply Chain Management. Naast het uitgebreide programma op zeer hoog niveau is er ook heel wat informatie te halen bij een toenemend aantal geselecteerde partners die stuk voor stuk deleiders zijn binnen hun sector of nichespelers met zeer waardevolle specifieke oplossingen. 

De partners beschikken over een contactpunt in studio 7 zodat u met hen kunt bijpraten, netwerken en kennis maken met hun laatste ontwikkelingen en oplossingen. 

In studio 7 kunt u naast het nuttigen van een hapje en een drankje - allemaal gratis - ook met uw collega's netwerken in de Value Chain Lounge. Zie hiervoor zeker de info over de  datingmogelijkheden.

Dat alles werd mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Diamond partners

Bluecrux

Bluecrux is a team of talented business experts with a passion for supply chain and operations. They all share the same drive and ambition to improve processes and optimize performance. From concept to implementation and beyond, the aim is always to get durable change and sustainable business transformation. Their desire to co-create with their customers resulted in innovative technologies like Binocs and #lightsoutplanning. Bluecrux works for leading companies and can be proud of a strong client base. 
 
www.bluecrux.com
lees meerterug
C&W Logistics 
 
C&W zijn experts wat betreft het leveren en implementeren van warehouse management systemen (WMS) en daarbij horende logistieke integraties van EDI communicatie (web en full), voice operaties, ERP interfacing (SAP, MS Dynamics/NAV/AX, Sage, Enterprise, maatwerk) en magazijnautomatisering van de verschillende integratoren (Schäfer - Kardex / MLOG - Egemin - Ceratec - Dematic - ABM …) aan de hand van door C&W eigen ontwikkelde tools (Supply Connector, Vendor Portal, Voice en MHE connector).
 
www.cwlogistics.be
lees meerterug
CIMCIL & Moore Stephens 

Moore Stephens & CIMCIL focussen op consultancy en opleidingen inzake Supply Chain en lean management. Steeds vaker zullen organisaties genoodzaakt zijn om continu te verbeteren: toenemende complexiteit, snelheid en specialisatie creëren de nood aan specialisten in deze vakgebieden. Wij zorgen voor opleiding en begeleiding op al die vlakken en staan klaar voor theoretische beschouwingen, vertaling naar de klantspecifieke situaties én praktische begeleiding bij implementatie van veranderingen.

www.moorestephens.com

www.cimcil.com
lees meerterug
Credon

Credon is marktleider in de Benelux met een totaalpakket aan Qlik Business Intelligence (BI) oplossingen. Credon levert oplossingen voor organisaties die data op een snelle en eenvoudige manier toegankelijk willen maken. We bieden inzicht en kennis waar vroeger alleen data beschikbaar waren. We onderscheiden ons door gefocust met onze klanten mee te denken en engageren ons om op een snelle en eerlijke manier onze klant de best mogelijke oplossing te bieden voor zijn specifieke situatie.

credon.eu
lees meerterug
Groenewout
 
Groenewout, opgericht in 1966, is een internationaal logistiek adviesbureau gericht op advies, implementatie en optimalisering van logistieke en supply chain netwerken en processen in alle branches. Groenewouts specialisten adviseren over: 
 •  (her)inrichting, uitbreiding of nieuwbouw van magazijnen;
 •  optimalisering voorraadbeheer en -planning;
 •  ontwerp e-fulfilment concepten;
 •  (her)ontwerp distributienetwerk;
 •  begeleiding transport- en magazijntenders;
 •  locatie adviezen, gebouwdefinitie en -implementatie.
lees meerterug
Optimact 

Optimact wenst bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun voorraadbeheer en op het vlak van forecasting. Optimact heeft kennis en jaren ervaring in voorraadbeheer en forecasting en stelt die ter beschikking van bedrijven. Deze kennis en ervaring is vertaald naar de Optimact tool waar de gebruiker de expertise automatisch krijgt aangereikt. Wij beschouwen Optimact maar als een hulpmiddel om een bedrijfsdoel te halen: resultaten boeken in voorraadbeheer en forecasting. 

www.optimact.com
lees meerterug
Ordina

Het Ordina Supply Chain Optimization team helpt bedrijven om complexe processen inzichtelijk te maken en optimaler aan te sturen. Met onze pragmatische oplossingen creëren wij de mogelijkheid om gemakkelijker de juiste beslissingen te nemen; onderbouwd, en met het oog op maximale waarde creatie.
Een team van 45 consultants, ingenieurs en wiskundigen met jarenlange ervaring op het vlak van Supply Chain Planningsoplossingen, Manufacturing Operations Management (MES) en Optimalisatie analyseert, adviseert en begeleidt bij de juiste keuze van (software) oplossingen. Wij zorgen ook voor een succesvolle implementatie ervan, en zorgen er voor dat onze oplossingen langdurig probleemloos functioneren en verder evolueren.

Meer informatie: https://www.ordina.be/services/supply-chain-optimization/
lees meerterug
Reflex Logistics Solutions 

Reflex WMS is al 25 jaar een toonaangevende oplossing voor het beheer van alle magazijn- en logistieke processen, inclusief elektronische handel en omnichannel modellen, en voor projecten van elke omvang: eenvoudig of complex.
De oplossing, die aanvankelijk werd gebouwd voor en met 3PL’s, is uiterst robuust, heeft een brede functionaliteit en is toch voldoende flexibel om u de exacte oplossing te leveren die u voor uw bedrijf nodig heeft.
 
www.reflex-logistics.com/nl

 
lees meerterug
SAP

SAP is wereldwijd de markleider in bedrijfsbeheersoftware. De onderneming helpt bedrijven van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. SAP-toepassingen worden gebruikt door zowel experts als bedrijfsleiders en draaien op desktops en op mobiele toestellen. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale managementinformatie. Meer dan 320.000 klanten vertrouwen op de software en diensten van SAP om winstgevender te werken, sneller in te spelen op de veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien.
 
www.sap.com/belgie
lees meerterug
Slimstock 
 
Slimstock is uw kennispartner in forecasting en voorraadoptimalisering. Ons klantenbestand bestaat uit meer dan 650 bedrijven wereldwijd, actief in vrijwel alle sectoren en gaande van grote, over middelgrote tot kleine ondernemingen. Naast softwareoplossingen bieden we projectmatige ondersteuning en professional services als coaching, analyse en interim-professionals. We delen onze kennis en ervaring op internationale evenementen, maar ook door onze eigen opleidingen aan te bieden.


www.slimstock.be
lees meerterug

Gold partners

Ackinas

Ackinas levert gepersonaliseerde oplossingen op vlak van Proces en Performance Management, BI en Project- & Portfolio Management. Vanuit onze ruimer ervaring in Logistiek, Supply Chain, Finance,... brengen we uw processen in kaart. Op basis van de juiste data, analyseren we deze en pakken we bottlenecks aan. We ondersteunen onze methodieken met de beste tools, koppelen die aan uw bestaande systement en coachen u in het gebruik en het onderhoud ervan. Hierdoor leveren onze projecten een blijvende meerwaarde en ondersteunen ze u in uw verdere groei!

www.ackinas.com
lees meerterug
Anaplan

Anaplan’s cloud-platform verbindt data, mensen en plannen binnen uw organisatie om weloverwogen beslissingen te nemen aan de hand van snellere en effectievere planningsprocessen in de supply chain. Creëer waarde voor uw klanten en vergroot uw winstgevendheid door realtime samen te werken aan plannen. Verbind uw supply chain data met uw financiële, verkoop- en marketingdata zodat u zich snel kunt aanpassen aan veranderende prioriteiten. 
 
www.anaplan.com 

 
lees meerterug
Böwe Systec 

Onze voornaamste taak is om een toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten door hen innovatieve oplossingen op gebied van documentbehandeling, informatiemanagement, automatisering en sortering aan te bieden. Door het verwerven van 70% van de aandelen van Optimus Sorter Holding breiden we ons bedrijfsmodel uit met nieuwe revolutionaire sorteermogelijkheden. Het design en de implementatie van de behandeling door onze sorteermachines is ruimtebesparend en zorgt voor een efficiënte sortering. Bovendien zijn deze systemen heel flexibel, met verschillende mogelijke configuraties aanpasbaar aan alle operaties en locaties en in staat om een groot assortiment van items te verwerken. Dit door gebruik te maken van de meest geavanceerde OCR en barcode leestechnologie in volgende takken: kleinhandel, groothandel, 3PL, e-commerce/e-fulfilment en pakjesdiensten/post. Dankzij onze innovatieve producten, onze toewijding, kennis, flexibiliteit, eenvoud en onze focus op uiterst voordelige sorteeroplossingen, zijn we de specialist in het middensegment en wensen wij dit in de toekomst ook te blijven. Wij streven naar een nauwe relatie tussen onze klanten en ons hoog gekwalificeerd personeel, zodat we een hoge klantentevredenheid bereiken en hierdoor ook globaal succes op lange termijn kunnen waarborgen.

www.boewe-systec.com

 
lees meerterug
Centric

Locus WMS versnelt uw logistieke workflow. Het warehouse management systeem van Centric biedt altijd en overal inzicht in uw magazijnprocessen. De oplossing creëert efficiëntie, flexibiliteit en nauwkeurigheid in uw warehouse. Het biedt real-time KPI-overzichten, advanced shipping, integratie met transportmanagement, dashboards en geïntegreerde voice-applicatie.
Locus WMS formuleert duidelijke, enkelvoudige opdrachten op basis van eigen business rules. Kies voor de duurzame oplossing van Centric.


www.centric.eu
lees meerterug
Consafe Logistics 

Consafe Logistics is een Europese WMS-specialist. Het bedrijf ontwikkelt, implementeert en ondersteunt een zelf ontwikkelde best-of-breed WMS-oplossing. Organisaties in meer dan 35 landen maken gebruik van de standaard WMS-software van Consafe Logistics en beschouwen het bedrijf, mede door de expertise van de medewerkers, als een strategische partner.
 
Astro WMS wordt door onze klanten wereldwijd gebruikt in veel verschillende branches in middelgrote tot zeer grote magazijnen en is eenvoudig te integreren met andere bedrijfsapplicaties zoals ERP, TMS en legacy systemen.
De flexibiliteit van het WMS en de bijzondere architectuur zorgen ervoor dat het systeem blijft passen bij de ambities van de klanten en dat upgrades eenvoudig zijn. Bijzonder bij Astro WMS is dat het systeem de prioriteit bepaalt aan de hand van de tijd dat de orders gereed moeten staan en realtime blijft zorgen voor de meest optimale planning met de beschikbare resources. Astro WMS gaat op een unieke manier om met de reservering van goederen, waardoor u tot op het moment van picken zo flexibel mogelijk blijft.

 
www.consafelogistics.nl  
www.consafelogistics.nl/astrowms
lees meerterug
Ctac

As a Business & Cloud integrator, Ctac helps customers realize their ambitions and creates the required business value through constant innovation.
Ctac has a broad portfolio with solutions from SAP and Microsoft on any cloud and provides services in the fields of consultancy, managed services, projects, learning and secondment.
Ctac also has a number of its own products, including the XV Retail Suite, which consists of an omni-channel-driven Point-of-Sale & Loyalty platform.
Ctac celebrated its 25th anniversary in 2017 and over the past 25 years has built up extensive experience and material know-how in the retail, wholesale, manufacturing and real estate sectors.


www.ctac.be
lees meerterug
Dalosy
 
Meer efficiëntie, productiviteit en kostenbesparing? Dan moet u bij Dalosy zijn! Dalosy is al 40 jaar expert op het gebied van het automatiseren en optimaliseren van de supply chain. Wij bieden u:
 • Mobiele Apparatuur
Barcode scanners, label printers, RFID en voice picking apparatuur
 • Wireless
Altijd en overal een snelle en betrouwbare internetverbinding
 • Apps
Apps op maat en volledig geïntegreerd met uw ERP/WMS systeem
 • Services
Onderhoud, support en beheer voor volledige ontzorging
 
www.dalosy.com

 
lees meerterug
De Roeve

De Roeve is een Belgisch bedrijf dat meer dan 25 jaar succesvol actief is. Een team van 85 experts zorgt voor de professionele ondersteuning van zijn klanten.
Om steeds opnieuw op de behoeften van de markt te kunnen inspelen, investeert De Roeve in innovatieve oplossingen.
De Roeve is oorspronkelijk gestart met het ontwikkelen van softwareoplossingen voor machine en productiesystemen. Door de tijd heen is er steeds geïnvesteerd in de ontwikkeling van complementaire competenties. De Roeve is vandaag in staat vanuit zijn unieke positie totaaloplossingen op het gebied van productieautomatisering te ontwikkelen, te bouwen en te implementeren op het vlak van mechanica, elektriciteit en software.
Het werkveld van De Roeve situeert zich van de productievloer tot en met de middleware tussen ERP – productievloer. Op dit front kunnen we voor oplossingen zorgen die te maken hebben met productieplanning, OEE, track & trace, quality control en operational intelligence.
De Roeve slaat de brug tussen administratie en productie door de informatiestroom te automatiseren en te digitaliseren zodat u een nog scherper zicht op uw productieapparaat krijgt. Dat resulteert in een verbetering van de efficiëntie wat kosten en tijd bespaart, meer winst opbrengt maar ook het comfort en de zekerheid van uw organisatie verhoogt.


www.deroeve.com
lees meerterug
Easy Systems 

Easy Systems levert een uitgebreid pakket aan aluminium systeemprofielen en onderdelen, en biedt u tal van oplossingen voor uw interne transportsystemen. Ons aanbod, samen met een eigen team van ervaren engineers en techniekers, stelt ons in staat de constructies volgens uw tekeningen te bouwen. Eveneens kunnen wij de oplossing uittekenen van uw toepassing en deze compleet realiseren tot en met installatie in uw bedrijf. Van onderdelen tot totaalprojecten, Easy Systems helpt u met plezier!


www.easy-systems.be
lees meerterug
Eutronix

Eutronix is een onderneming actief in de ICT-sector sinds 1991 en gespecialiseerd in de distributie en dienstlevering van elektronische oplossingen voor automatisering van verschillende sectoren zoals point of sales, logistiek, toegangscontrole, industrie, openbaar vervoer, betalingssystemen en brandsignalisatie. We werken met een netwerk van gespecialiseerde resellers en zijn aanwezig in de Benelux en Frankrijk.
 
http://www.eutronix.eu/nl/ 
lees meerterug
Fujitsu Glovia

Fujitsu Glovia is met meer dan 40 jaar ervaring in de maakindustrie uniek onder alle ERP-leveranciers. Onze ERP-oplossing is nog steeds het enige pakket dat van meet af aan werd ontwikkeld door fabrikanten voor fabrikanten.
Deze rolgebaseerde, exceptiegedreven en real-time oplossing is in combinatie met een bijzonder rijke, sectorspecifieke functionaliteit de moderne oplossing voor de maakindustrie.
Kom langs op onze stand en ontdek zelf hoe wij kunnen bijdragen aan de voortdurende verbetering van de efficiëntie en rentabiliteit van uw onderneming.

 
www.glovia.be 
lees meerterug
Inther

Improve your intralogistics
Inther is een internationaal opererende systeemintegrator. Wij automatiseren interne logistieke processen door gemechaniseerde systemen, manuele oplossingen of een combinatie daarvan te leveren. Gemechaniseerd of manueel, in beide gevallen speelt onze eigen software, Inther LC, een hoofdrol bij de aansturing van de processen.
Logistieke automatiseringsvraagstukken lopen ver uiteen. Daarom bieden wij oplossingen op maat. Flexibele oplossingen waardoor u kosten kunt reduceren terwijl de capaciteit, productiviteit, bezettingsgraad, customer service en kwaliteit worden verhoogd. Typerend voor onze oplossingen, waarbij we bewezen technieken inzetten, zijn een korte implementatietijd, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een aantoonbare snelle terugverdientijd.


www.inther.nl
lees meerterug
KNAPP

KNAPP is internationaal actief op het gebied van geautomatiseerde totaaloplossingen binnen de magazijnlogistiek. De focus ligt daarbij op doelmatige, compacte en hoog dynamische systemen voor opslag en orderafhandeling. De deskundigheid van KNAPP ligt in innovatie en productontwikkeling, het projectmatig denken en doen, en een allesomvattende dienstverlening na inbedrijfstelling.
KNAPP concentreert zich op zijn kernmarkten, voornamelijk de pharma & cosmetics, fashion, retail (food en non-food), (spare) parts & tools en industry solutions, met een bijzondere expertise in omnichannel binnen die branches.


www.knapp.com/nl/knapp_benelux
lees meerterug
Manhattan

Manhattan Associates is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supply chain executie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.
Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcenter de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken. 


www.manh.nl
www.manh.com/en-nl
lees meerterug
Oracle

With more than 400,000 customers – including 100 of the Fortune 100 – and with deployments across a wide variety of industries in more than 145 countries, Oracle (NYSE:ORCL) offers a comprehensive and fully integrated stack of business applications, platform services, and engineered systems.
 
Modern Supply Chain applications
Built from the ground up for the cloud and for the modern supply chain, Oracle SCM Cloud delivers the visibility, insights and capabilities you need to create your own adaptive supply chain. With capabilities that include product innovation, strategic material sourcing, outsourced manufacturing, integrated logistics, omni-channel fulfillment, integrated demand and supply planning and last but not least warehouse management systems. Oracle SCM Cloud is the most comprehensive SCM suite in the cloud and allows you to deploy functionality incrementally, with minimal risk, lower cost and maximum flexibility.
 
How adaptive is your end-to-end supply chain?
Good supply chain management is essential to a company’s operational efficiency, customer centricity, compliance, carbon footprint, and ultimately, its overall success. But, as with many areas of business, the rules of the game are changing. Please join us at the Supply Chain Innovations 2017 event in Antwerp and learn how you can transform your supply chain from functional necessity to competitive advantage!


www.oracle.com/be/applications/supply-chain-management/index.html
lees meerterug
OM Partners

OMP Plus is a comprehensive solution that covers optimization of Supply Chain Planning processes from strategic, tactical to operational level. Some processes are Network Design, Forecasting and Demand Planning, MEIO, S&OP, Distribution Planning, Master Planning and Scheduling. Sophisticated solvers and integration modules on all planning levels deliver interactive, intelligent and integrated solutions. OM Partners’ services include advisory, implementation, planning & coaching, and cloud services.

www.ompartners.com
lees meerterug
Savoye
 
Savoye heeft vier divisies met gespecialiseerde merken die elkaar versterken en zowel op de thuismarkt als internationaal een stevige reputatie hebben opgebouwd.
 • A-SIS, ontwikkelt ICT oplossingen voor de supply chain (APS/OMS, WMS/WCS en/of TMS).
 • INTELIS, ontwerpt, bouwt en integreert geautomatiseerde systemen voor zowel lichte als zware goederen.
 • PRODEX, produceert interne transportsystemen en doorrolstellingen (voor dozen, bakken & pallets).
 • RETROTECH, moderniseert en automatiseert hoogbouwmagazijnen.
 
lees meerterug
SSI SCHAEFER  

SSI Schäfer staat voor jarenlange expertise op het gebied van intelligente en efficiënte magazijninrichting. Van systeemplanning, advies en realisatie, van kant-en-klaar geplaatste installaties tot en met servicepakketten op maat.
Van standaard magazijninrichting tot een compleet geautomatiseerd magazijn. Let’s talk.


www.ssi-schaefer.be
lees meerterug
Storopack

Zoekt u de beste beschermende verpakking voor uw product? Waar u uw producten ook naartoe stuurt, Storopack zorgt voor de beste bescherming met onze veelzijdige PAPERplus® papieren buffers, AIRplus® luchtkussens, op maat gemaakte FOAMplus® schuimkussens en flexibele Loose Fill verpakkingschips. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan verpakkingsoplossingen of vraag een audit aan voor een geoptimaliseerd verpakkingsproces en perfecte beschermende verpakking op maat.

www2.storopack.be/nl.html
lees meerterug
TGW Benelux

TGW Logistics Group ontwerpt, ontwikkelt en biedt kant-en-klare intralogistieke oplossingen voor magazijnen en distributiecentra. Wij denken proactief na over de toekomst van de klanten, een toekomst die vandaag al begonnen is. Dat betekent een one-stop-shop oplossing met lage operationele kosten. TGW Systems is onderdeel van deze Internationale organisatie met meer dan 3.000 zeer gemotiveerde medewerkers in meer dan 14 landen. Met het hoofdkantoor gevestigd in Wels, Oostenrijk. 
 
www.tgw-group.com
lees meerterug
Tracing in Motion

TracingInMotion is gespecialiseerd in geautomatiseerde systemen die traceerbaarheid in het productieproces en magazijn garanderen. Onze missie is het logistieke verloop in B2B-bedrijven automatiseren, gekoppeld aan hun huidig ERP-systeem. Resultaat is procesvereenvoudiging en kostenreductie in de operationele flow. We bieden een totaalpakket aan van software, hardware & diensten.
 
www.tracinginmotion.be
lees meerterug
Transporeon Group

De TRANSPOREON Group biedt logistieke platformen aan. Via Software-as-a-Service (SaaS) wordt een link gelegd tussen verladers uit de handel en industrie en hun vervoerders om de communicatie tussen deze partijen te optimaliseren. De platformen verminderen transportkosten en creëren transparantie in de keten.
Er zijn 3 platformen die tot de TRANSPOREON Group behoren. Het TRANSPOREON-platform voor automatische transporttoewijzing, time slot management en het opvolgen van de levering. Het TICONTRACT-platform voor het tenderen van logistieke contracten, tariefbeheer en (self-)billing en het MERCAREON-platform is een specifiek time slot managementsysteem voor de planning van inkomende goederen in de retail industrie. 


www.transporeon.com/nl
lees meerterug
Vanas Engineering

Vanas Engineering is your partner in efficiently managing your warehouse. The combination of our own WMS software and various storage systems allows us to integrate the best solution.
Possible results: place saving up to 80%, speed up to 300 orderlines/h per warehouse worker, working faultlessly, stock accuracy up to 99,99% and no more stock rupture.
 

www.vanasengineering.be
lees meerterug
Zetes

Zetes oplossingen optimaliseren de processen voor verpakking, opslag, aflevering, verkoop, directe diensten aan winkels, en winkelbeheer en zijn allemaal gekoppeld aan de ZetesOlympus ‘repository’. Dit laat toe aan end-to-end tracking en tracing te doen.
We integreren de nieuwste platformen met technologieën zoals imaging, spraakherkenning, RFID, codering en mobiele terminals. Zetes garandeert een optimaal beheer van al zijn oplossingen via de Zetes TotalCare- en Zetes TotalFinance-diensten.


 nl.zetes.be
lees meerterug

Silver partners

Incore

SupplyChainPortal, een product van Incore, is een webapplicatie voor de supply chain processen van retailers en groothandel.
 
De applicatie biedt functionaliteit voor orders, zendingen, facturen en de logistieke planningen. Er is een inrichting voor de inbound, outbound, reverse logistics en voor collaboration processen.
 
SupplyChainPortal klanten zijn Bol.com, Carrefour, Jumbo Supermarkten, Zeeman, Foot Locker, Blokker…
Voor die retailers zijn er ongeveer 4000 suppliers en 800 carriers aangesloten op SupplyChainPortal.
 
www.incore.nl
www.incore.be


 
lees meerterug
Intrion

Intrion nv is een industrieel automatiseringsbedrijf, Europees actief in Food en Pharma, alsook in Warehouse & Distribution incl. express parcels en aircargo handling.
Onze activiteiten: inline checks, pick & place (robotica), packing, palletising, conveying, storage, sorting & sequencing, orderpicking.
We integreren bestaande technologieën alsook eigen ontwerpen tot creatieve oplossingen. Die combineren we met slimme en efficiënte stuur- en beheerssystemen op basis van PLC, robotics en pc’s .
Intrion streeft naar langetermijn samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat oplossingen pas waarde hebben als ze bijdragen tot de duurzame ontwikkeling van uw bedrijf en zich binnen een bepaalde termijn terugverdienen .
 
intrion.com 
lees meerterug
Logflow NV 
 
Logflow is een logistiek adviesbureau met als focus warehousing in de breedste zin. Het kan een impressionante referentielijst voorleggen met logistieke projecten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen in diverse sectoren.
Logflow werkt met ingenieurs met passie voor logistiek die de theoretische kennis van logistiek, automatisering en IT combineren met de nodige operationele magazijnervaring. De Logflow methodologie start vanuit de goederenstroom om via een goede lay-out en op basis van feiten en cijfers tot creatieve oplossingen te komen die resulteren in een optimaal concept met terugverdieneffect.

 
www.logflow.be
lees meerterug
Möbius

Möbius is a consultancy firm with an international customer portfolio. CEO and Professor Hendrik Vanmaele started the company in 1997 as a spin-off from the University of Ghent. Today, Möbius maintains its close connection to and cooperation with universities and business schools, e.g. Vlerick Business School.
With a prime focus on Europe, Möbius’ 150 consultants assist clients in translating strategy into every fiber of the organization through management advice, coaching and implementation. Their ambition is to bring lasting impact to Möbius customers and their employees, as well as the customer’s customers. They do this by combining breakthrough projects, continuous improvement philosophy and leadership coaching to create a high-performance culture focused on ever-improving business results. Over the years, Möbius has gained a leading positioning within life sciences, chemical, retail, food and beverage, hi-tech and aerospace. 

 
www.mobius.eu
lees meerterug
PICS Belgium

PICS Belgium vzw, actief binnen supply chain management, logistiek, aankoop, productie en distributie, organiseert opleidingen, seminars, bedrijfsbezoeken, ‘in-house’ trainingen en netwerkevenementen.
Hoofddoelstelling is een platform aan te bieden om kennis te delen op het vlak van logistiek en supply chain management om professionelen de kans te geven hun bekwaamheden verder te ontwikkelen.
PICS Belgium is de officiële internationale partner van de wereldwijd befaamde Amerikaanse organisatie APICS


www.picsbelgium.be
lees meerterug
PwC 

PwC’s Management Consulting practice connects strategy with execution. We consider supply chain as a strategic asset, and we bring our operations expertise, both from a functional and technological perspective, to rapidly close the gap between ideas and results. Whether it’s about driving profitable growth, strategically reducing costs, improving operational flexibility, managing risk, improving capital efficiency or digitization of your assets, we have what it takes to be your partner of choice.

www.pwc.be/nl
lees meerterug
Van Looy Group

Van Looy Group is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor logistiek, speciale technieken en bouwkunde.
Van Looy Group stelt de optimalisering van de logistieke processen centraal, echter zonder de bouwkundige en technische implicaties uit het oog te verliezen.
Onze diensten in een notendop:
Consulting:
 • logistieke data analyse
 • master plan studie
 • haalbaarheidsstudie
 • conceptueel ontwerp
Engineering:
 • programma van eisen
 • gedetailleerd ontwerp (CAD, BIM)
 • omgevingsvergunning
 • aanbesteding en evaluatie
Implementatie:
 • algemene aanneming
 • construction management
 • projectmanagement
 • acceptatietesten en validatie
 • go-live assistentie 
www.vanlooy.com
lees meerterug
valueXstream

valueXstream is supporting companies in achieving strategic goals, operational excellence and cost optimization. Our customers appreciate our independent experts because of our result driven concepts and achievements. Our key areas:
 • execute feasibility assessments on in- and outsourcing decisions, mergers & acquisitions, supporting management decisions;
 • improve logistics performance by challenging distribution, warehouse and inventory levels and (re-)designing your logistical infrastructure and planning principles;
 • sales and operations planning, setting up the process and decomposing your long term planning into short term scheduling requirements;
 • resource system optimization, providing ERP/WMS selection and (re-)implementation support;
 • project and interim management, coaching customers in creating responsive supply chains via project, program and operational management expertise.
www.valuexstream.be
lees meerterug
Vlerick

Vlerick is an international business school at the heart of Europe – ranked No. 1 in the Benelux for executive education and 17 in Europe. We are a place of transformation where people and organisations come to challenge themselves and the world around. They are inspired by the unique Vlerick spirit: passion, openness, vitality and entrepreneurship. Our faculty and Vlerick’s specific expertise in various domains, including Supply Chain contribute to impactful learning experience of our participants.

www.vlerick.com
lees meerterug
WRH global

 Skyfall en Denisort: Ruimte- en energiebesparend sorteer-, transport-, buffer- en verwerkingssysteem voor distributie, e-commerce en industriële toepassingen.
 
Easychain en Deniway Select transportsystemen:
Flexibele en onderhoudsarme transporttechnologie, ideaal voor complexe en multidimensionele trajecten.
 
Spider portaalpalletiser: Robuuste, compacte, gebruikers- en budgetvriendelijke Belgische portaalrobot.
 

www.wrh-global.be
lees meerterug

Value Chain uw informatiekanaal

Seminars, Events & community bijeenkomsten

X